HOME » Sector: Woningbouw

RUIMTE MAKEN VOOR EEN BETERE LEEFOMGEVING

Bottelier is de beste sloopaannemer voor uw woningbouwproject. Wij zijn instaat gehele woonblokken en hoogbouw circulair te amoveren, maar zijn ook expert in afbreken van een specifieke woning in de binnenstedelijke omgeving. 

ASBEST

Bij het slopen van bouwobjecten van voor 1994 is de kans groot dat u asbest aantreft. Wij nemen u alles uit handen en geven u advies, regelen de vergunningen en dragen u een gedocumenteerde oplevering over. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens uw woningbouwproject

 

BINNENSTEDELIJK SLOPEN

Wij staan bekend voor het in praktijk brengen van de beste milieuzorg voor binnenstedelijke sloopprojecten. Naast uiterst intensieve stofbestrijding, het verkomen van geluidsoverlast en trillingen. Beschikken wij over de nieuwste hybride dieplepels met euro 6 motoren die het laagste percentage fijnstof uitstoten.

Lees verder over ons verantwoord ondernemen.

 

Ook bieden wij infraoplossingen zoals het aanbrengen van wegbewijzing, het controleren van de verkeerssituatie rondom het bouwterrein, en het aanbrengen van tijdelijke rijpaden.

 

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwbouw amovatie?

CIRCULAIR HERGEBRUIK

Bottelier beschikt over een recyclingslocatie waarvanuit wij sloopmaterialen leveren aan onze circulaire partners. Wij oogsten materialen voor de nieuwbouw in de omgeving.

Lees meer over onze circulaire aanpak.

BOUWRIJP MAKEN

Bottelier is in staat de bodemsanering van woningbouwprojecten voor zijn rekening te nemen. Ook kunnen wij grondverbeteringen aanbrengen en het terrein geheel bouwrijp voor u opleveren. 

ERVARING

Bottelier is verantwoordelijk geweest voor een deel van de stadsvernieuwing van de regio groot amsterdam.