MOBIEL PUINBREKEN

Als sloop- en recyclingbedrijf was Bottelier B.V. beschikt over een mobiele puinbreekinstallatie om vrijkomende puinstromen te recyclen en te verhandelen vanaf iedere gewenste locatie. Bottelier B.V. beschikt over een omgebouwde SMB Remax 1218 ed met weeginstallatie met een gemiddelde productie van 350 ton granulaat per uur. Deze productiecapaciteit ligt boven het gemiddelde ten opzichte van andere brekers. Daarom kan Bottelier B.V. hoeveelheden puin sneller verwerken, en tegen een scherp tarief. 

 

Ook het transport van onze mobiele breker is snel, waardoor deze flexibel ingezet kan worden. Al binnen 2 uur na aankomst op een projectlocatie is onze machine operationeel. 

 

Onze recyclingdiensten bestaan uit: 

 • Het storten van puin op onze locatie in Haarlem tegen scherp tarief
 • Wij kunnen puin afvoeren naar onze locatie in Haarlem. 
 • Het recyclen van puin op uw locatie
 • Het leveren van gecertificeerde granulaten van verschillende gradaties en samenstellingen

 

REGIE OF ACCEPTATIEBASIS

Wij kunnen steenachtig materiaal op regiebasis breken waarbij het granulaat in de door u gewenste korrelgrootte uw eigendom blijft. Het is daarnaast ook mogelijk om het puin te breken op acceptatie basis waarbij wij granulaat afzetten in de markt. 

  INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

  Wij houden continu rekening met de leefomgeving en doen al het mogelijke om de overlast voor het milieu en omgeving tot een minimum te beperken. Onze mobiele breker is uitgerust met hybride technieken om de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Door het doeltreffend toepassen van geluidsisolatie en de aanwezigheid van watersproei-installaties is de mobiele puinbreekinstallatie uitzonderlijk stil en zal de omgeving nauwelijks tot geen hinder ondervinden van geluid, stof en trillingen gedurende onze werkzaamheden. Indien er breekwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden waarbij er niet aan de minimale afstand tot de bebouwing kan worden voldaan, maken we gebruik van geluidschermen.

   

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van mobiel puinberken? Of wil u onze uitgebreide brochure ontvangen? Neem dan gerust contact op.