ONZE MISSIE

Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan het creëren van een betere leefomgeving door ruimte te maken voor nieuwbouw, natuur en een veilig en gezond milieu. Hierbij onderstrepen wij het belang van communicatie, samenwerken en het realiseren van een zo duurzaam mogelijke herbestemming van sloopmaterialen. 

ONZE VISIE

Onze visie is het doorontwikkelen van onze slooptechnieken, dienstverlening en circulaire materiaaloplossingen om de kwaliteit van onze projectuitvoering te verbeteren. Daarnaast willen wij onze werkzaamheden maatschappelijk verantwoord en zo duurzaam mogelijk tot uitvoering te brengen. Wij geloven daarbij in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en overige stakeholders.

ONS ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

TURNKEY MAATWERK/TOTAALDIENSTVERLENING

Slopen is deskundig maatwerk. Daarom onderstreept Bottelier B.V. het belang van totaaldienstverlening op het gebied van sloopwerken met een compleet pakket voor totaalsloop. Wij ontzorgen zodat opdrachtgevers zich kunnen richten hun kerntaken. Door onze diensten strak op elkaar te plannen en gebruik te maken van innovatieve technieken en deskundig personeel. Kunnen wij de projectduur verkorten en een concurrerende totaalprijs bieden voor ieder totaalsloop project.

  KWALITEIT EN MVO

  Bottelier B.V. staat voor kwaliteit. Daarom zijn wij één van de ruimst gecertificeerde sloopaannemers van Nederland en een van de weinige sloopbedrijven in Nederland met de MVO-prestatieladder niveau 3 certificering. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de sloopkwaliteit en duurzaamheid van onze bedrijfsprocessen. Goede communicatie, kwalitatief projectmanagement, transparantie en omgevingsbeheer is essentieel voor onze projectoplossingen.  


  ONZE KERNWAARDEN

  • Communicatie en leefbaarheid
  • Betrouwbaarheid en transparantie
  • Gezamenlijkheid 
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Circulariteit 

  CIRCULAIRE PROJECTOPLOSSINGEN

  Bottelier B.V. heeft een unieke sloopmethode ontwikkelt voor circulair slopen en heeft de toekomstvisie om sloopmaterialen duurzamer in te zetten. Ontdek deze aanpak op de pagina circulair slopen.