TOTAALSLOOP

Bottelier is toonaangevend in de uitvoering van sloopwerken en heeft 50 jaar ervaring. Wij voeren projecten met een hoge technische moeilijkheidsgraad probleemloos uit. Dit uit zich in het feit dat wij over 2019 met een 8,9 werden beoordeeld door onze opdrachtgevers, en daarnaast een van de meest uitgebreid gecertificeerde sloopaannemers van Nederland zijn. Wij amoveren van schuur tot electriciteitscentrale en zijn specialist in de sloop van industriële sloopobjecten en instalaties, bouw en utaliteitsbouw, zorgcomplexen, infrawerken en de ontmanteling van kunstwerken.

 

Wij hebben onze sloopuitvoering geoptimaliseerd en uiterst duurzaam gemaakt. De inzet van hybride machines voorzien van de nieuwste technieken, energieneutrale schaftgelegenheden en optimale bekwaamheid van ons personeel dragen hier aan bij. Zo realiseren wij voor een percentage hergebruik van 99%, de hoogste standaard in de markt.

 

    ONTZORGEN

    Bottelier ontzorgt u als opdrachtgever en geeft advies. Wij regelen de vergunningsaanvraag en leveren uw opdracht volledig gedocumenteerd op. Ook dragen wij uiterste zorg voor de leefomgeving. Met intensieve stofbestrijding en andere project maatregelen zoals het inlichten en informeren van omwonenden en door in overleg, het contact met nutsbedrijven op ons te nemen. Zo amoveren wij door samen te werken.