ASBEST SANERING

Gaat u een bouwwerk dat voor 1994 is gebouwd slopen of renoveren? Dan is de kans zeer groot dat u asbest aantreft. Het vrijkomen van asbesthoudende materialen is zeer schadelijk voor de gezondheid. Van kleine projecten zoals het verwijderen van uw vloerzeil, tot aan het projectmatig saneren van gebouwen, fabrieken en instalaties vorafgaand aan totaalsloop of renovatie. Wij nemen u alles uit handen! 

 

WIJ REGELEN ALLES

  • Bottelier heeft als gecertificeerd bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring in het milieukundig verwijderen van asbesthoudende materialen tegen een scherpe prijs. Hierbij isoleren wij de vervuiling volledig waardoor er weinig waardevolle materialen verloren gaan. Wij beschikken daarvoor over het procescertificaat asbestverwijdering.

 

  • Bottelier verzorgt het hele traject van advies, inventarisatie en aanvragen van de benodigde vergunningen tot aan het saneren en de vrijgave. Bij de oplevering overhandigen wij de complete documentatie inclusief vergunningen, stortbewijzen en vrijgaves zodat uw administratie altijd compleet is conform wet- en regelgeving.  

     

asbest saneren, asbest verwijderen

Geïnteresseerd in onze dienstverlening op het gebied van asbest?

Ontdek de mogelijkheden