HOME » OVER ONS

KWALITEIT & MILIEU

Bottelier is dagelijks bezig met het verbeteren van de sloopkwaliteit en het verhogen van het percentage hergebruik. Wij leveren de best mogelijke milieuzorg en doen al het mogelijke om de overlast naar de leefomgeving tot een minimum te beperken. Dit doen wij door specialistische zorg op het gebied van stofbestrijding en trillingen.

 

Ook hebben wij een visie opgesteld, door met directe toepassing van uit sloop afkomstige materialen bij te dragen aan een circulaire economie. En slopen op uiterst duurzame wijze. Denk hierbij aan hybride machines, energieneutrale keten door inzet van zonne-energie, en een efficiënte uitvoering.

 

TOTAALSLOOP

Door jarenlange ervaring en specifieke kennis is Bottelier in staat een compleet pakket aan te bieden van vergunningsaanvraag tot oplevering. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van asbestverwijdering, veilig en milieukundig slopen, bodemsanering, granulaten, maatschappelijk verantwoord ondernemen (niveau 3), CO₂-managementsysteem (niveau 3), milieumanagementsysteem ISO 14001, kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en veiligheidsbeheersysteem VCA-Petrochemie.

 

Wilt u meer weten over wat wij voor uw sector kunnen betekenen? 


ONZE WERKWIJZE