HOME » Over ons

OVER ONS

Bottelier staat sinds 1970 voor vakkundig slopen in de ruimste zin van het woord en is gespecialiseerd in alle slooptechnieken, variërend van het slopen met springstoffen en het mechanisch slopen van schoorstenen tot aan uiterst milieukundig- en circulair slopen. Ook is het bedrijf gespecialiceerd in asbest- en bodemsanering.

 

Wij voeren de werkzaamheden uit met de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid doormiddel van goed opgeleide vakmensen en de nieuwste technieken. Bottelier produceert tevens gecertificeerde granulaten.

 

onze insteek: "zeggen wat je doet, en doen wat je zegt" 

 KWALITEIT & MILIEU

Bottelier is dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit en het verhogen van het percentage hergebruik. Wij houden continu rekening met het milieu en doen al het mogelijke om de overlast naar de leefomgeving tot een minimum te beperken, door specialistische zorg op het gebied van stofbestrijding.

 

We hebben een visie opgesteld, door met directe toepassing van uit sloop afkomstige materialen bij te dragen aan een circulaire economie. Denk hierbij aan hybride machines, een energieneutraal ketenpark door de inzet van zonne-energie, en een efficiënte uitvoering door jaren lange expertise. Zo optimaliseren wij de uitstoot van emissies, en realiseren we de optimale projectduur.

 

HET TOTAALPAKKET AMOVEREN

Door jarenlange ervaring en specifieke kennis is Bottelier in staat een compleet pakket aan te bieden van vergunningsaanvraag tot oplevering. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van asbestverwijdering, veilig en milieukundig slopen, bodemsanering, granulaten, maatschappelijk verantwoord ondernemen (niveau 3), CO₂-managementsysteem (niveau 3), milieumanagementsysteem ISO 14001, kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en veiligheidsbeheersysteem VCA-Petrochemie.


WERKWIJZE


Bij elk project geeft Bottelier advies aan opdrachtgevers om een zo efficiënt en veilig mogelijk project te realiseren. Denk hierbij aan advies op het gebied van asbest, slooptechniek, projectinrichting en planning. 


Het project wordt vervolgens opgesteld. Het project en de planning worden schriftelijk omschreven in de vorm van een werkplan. De verdere projectadministratie, vergunningsaanvragen etc worden gerealiseerd. 


In de voorbereidende fase wordt het werkterrein afgezet, de buurt wordt geïnformeerd en andere voorbereidende maatregelen worden genomen. 


Het project wordt vervolgens uitgevoerd en tussentijds geëvalueerd.


Als het project is afgerond wordt het project opgeleverd en wordt de administratie overhandigd. Denk hierbij aan alle milieutechnische informatie, stortverklaringen etc.

 

Vaak wordt het project digitaal aan u overhandigd in de vorm van een USB, zo heeft u alles netjes bij elkaar. 

 

Bij grotere projecten realiseert Bottelier bij de oplevering ook een uitgebreide fotoreportage van professionele kwaliteit.