ONTZORGENDE                 TURN-KEY TOTAALSLOOP

Bottelier B.V. biedt sinds 1970 turn-key projectoplossingen voor uw gehele amovatieproject in elke sector, zodat u zich zorgeloos kan richten op uw core business en geen waardevolle tijd kwijt bent aan de klachten van stakeholders of eindeloze discussies over meer- en minderwerk. Slopen is intensief maatwerk. Bottelier ontzorgt. Van advies en vergunningsaanvragen tot aan de gedocumenteerde oplevering.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Wij realiseren als een van de weinige in de markt een percentage hergebruik van 99%, en zijn compleet gecertificeerd. Onze opdrachtgevers waarderen ons met een 9/10 omdat wij communicatie en betrouwbaarheid als kernwaarden van onze bedrijfsvoering beschouwen. Ook zijn wij daarom één van de weinige sloopaannemers met het MVO-prestatieladder niveau 3 certificaat. 

UNIEKE CIRCULAIRE SLOOPMETHODE

Bottelier hecht veel waarde aan het hoogwaardig toepassen van materialen. Wij geven opdrachtgevers daarom vrijblijvend advies over circulaire projectstrategieën. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan circulaire partners en een unieke circulaire sloopmethode met onderzoeksproduct waarmee wij de optimale levensduur verlenging voor materialen realiseren. 


SECTOREN

Ontdek wat wij voor uw sector kunnen betekenen, klik op de sectoren.

Wilt u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze onderscheidende kwaliteiten als sloop- en recyclingaannemer? Of meer weten over ons unieke sloopproces op basis van circulaire strategieën en milieu-inzichten? Vraag dan onze whitepapers aan:

 


VIDEO

ONZE PROJECTEN

Een uitgebreide referentielijst met specifieke informatie kan worden aangevraagd bij onze acquisiteur Tom den Hollander

Sloop Montesorri Lyceum Amsterdam Centrum

Aanvang van de constructieve sloop van Montessori Lyceum Amsterdam. Een uitdagend binnenstedelijk precisie project in het hartje van de hoofdstad. Het eerste deel is vakkundig los gehaald van de naast gelegen woningen. Waarna nu de sloop van de lokalen is begonnen.

Lees meer »

Sloop 14 woningen in Zaandam

Op maandag 18 januari wordt er gestart met de sloop van 14 woningen in Zaandam. Er wordt voor dit project vanaf de straat ingebroken op een T-splitsing, waarbij de ruimte voor een uitdaging zorgt. Dit binnenstedelijke sloopproject is om deze redenen erg uitdagend. 

Lees meer »

Sloop dienstwoningen Vattenfall te Velsen Noord

In Velsen Noord brengen wij twee dienstwoningen onder de sloophamer van Vattenfall N.V. De locatie in Velsen Noord is bekend terrein voor ons. In het verleden amoveerde wij hier een volledige centrale, twee fabriek schoorstenen, en een ander dienstgebouw. 

Lees meer »

Circulaire sloop flats Kerkebosch Zeist

De machinale sloop van de laatste flat van Kerkebosch in Zeist is in volle gang. Deze flat wordt circulair gesloopt. Vele sloopmaterialen werden met onze circulaire sloopmethode (materiaal levenscycli strategie) veiliggesteld. Kozijnen, deuren, brievenbussen, groepenkasten en balkonhekken zijn uit het pand gedemonteerd en hebben een duurzamere toepassing gekregen. 

Lees meer »