HOME » Sector: Overheid

OPTIMAAL HERGEBRUIK EN SOCIAL RETURN

Bottelier is de aangewezen sloopaannemer voor uw overheidsproject op het gebied van amovatie. Bottelier is niet maatschappelijk verantwoord, maar maatschappelijk betrokken. Ook werken wij innovatief en hanteren de laatste stand van wet- en regelgeving. 

ASBEST

Op het gebied van asbest nemen wij u als overheidspartij alles uit handen en geven u advies over de rapportage. Wij dragen u een geheel gedocumenteerde oplevering over. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan tijdens het project. Ook zijn wij uiterst bekwaam met asbestsanering van overheidsgebouwen.

 

TOTAALSLOOP

Wij staan bekend voor het in praktijk brengen van de beste milieuzorg voor binnenstedelijke sloopprojecten en sloop- en  asbestwerkzaamheden in overheidsgebouwen. Naast uiterst intensieve stofbestrijding, het verkomen van geluidsoverlast en trillingen. Beschikken wij over de nieuwste hybride dieplepels met euro 6 motoren die het laagste percentage fijnstof uitstoten. 

Wij leveren u als gemeente of overheidsinstantie gehele ontzorging en optimale coordinatie van uw circulaire projecten. Wij werken in een vroeg stadium al in bouwteams, en leveren voor u social return on investment (SROI). 

Lees verder over ons verantwoord ondernemen.

 

Ook bieden wij infraoplossingen zoals het aanbrengen van wegbewijzing, het controleren van de verkeerssituatie rondom het bouwterrein, en het aanbrengen van tijdelijke rijpaden.

 

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van circulair slopen?

CIRCULAIR HERGEBRUIK

Voor aanvang van ieder sloopproject voeren wij een bouwstoffeninventarisatie uit, waar het circulaire hergebruik wordt geinventariseerd. Bottelier beschikt over een recyclingslocatie waarvanuit wij sloopmaterialen leveren aan onze circulaire partners. Wij oogsten materialen voor de bouwaannemers in de omgeving.

Lees meer over onze circulaire aanpak.

BOUWRIJP MAKEN

Bottelier is in staat de bodemsanering van overheidsprojecten voor zijn rekening te nemen. Ook kunnen wij grondverbeteringen aanbrengen en het terrein geheel bouwrijp voor u opleveren. 

ERVARING

Bottelier is verantwoordelijk geweest voor een deel van de stadsvernieuwing van de regio groot amsterdam. En heeft veel ervaring met asbestsanering van overheidsgebouwen.