HOME » Industriele sloop

IJZERSTERK IN DE SLOOP VAN INDUSTRIE

Bottelier heeft zeer veel ervaring in het amoveren van grote industriële instalaties. Meerdere elektriciteitscentrales, staalfabrieken en projecten in de petrochemische industrie zijn hier voorbeelden van.

ASBEST

Bottelier is innovatief in asbestsanering van industriele objecten. Met behulp van een radiografische slooprobot kan de binnenkant van een industriele schoorsteen van asbesthoudend materiaal worden ontdaan. ook heeft Bottelier ervaring met asbestwerken binnen de petrochemische industrie.

 

SLOOP

Wij staan bekend voor het in praktijk brengen van Innovatieve technieken binnen de industriële sloop en daarbij het hoogste percentage hergebruik te realiseren, zoals het gebruik van een in eigen beheer ontwikkelde schoorsteentang met opvangbak, en het demonteren, afhijsen en amoveren van industriele instalies.

 

Ook binnen in bedrijf zijnde fabrieken zijn door Bottelier sloopwerkzaamheden uitgevoerd, waarbij het productieproces normaal doorgang heeft kunnen vinden. 

 

BODEM

Bottelier is in staat de bodemsanering van grote industriele terreinen te realiseren. Ook kunnen wij een industrieel terrein geheel bouwrijp maken, en helpen wij met infraoplossingen, zoals het aanleggen van tijdelijke (bouw)wegen. 

 

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van industriële amovatie?

ERVARING

  • het amoveren van industriële installaties, zoals het demonteren en afhijsen van industriële turbines. 
  • het amoveren van de rookgasafvoer voor diverse electriciteitscentrales. 
  • Sloop van twee staalfabrieken, een staalwalserij, en een bewerkingseenheid voor staal. 
  • verscheidende asbestwerkzaamheden binnen de petrochemische industrie.