HOME » DIENSTEN » SLOOPWERK

TOTAALSLOOP EN RENOVATIE 

Bottelier is toonaangevend in de uitvoering van sloopwerken en heeft 50 jaar ervaring. Wij amoveren van schuur tot electriciteitscentrale en zijn specialist in de sloop van industriële sloopobjecten en instalaties, bouw en utaliteitsbouw, zorgcomplexen, infrawerken en de ontmanteling van kunstwerken. Wij verzorgen van renovatiesloop tot totaalsloop inclusief grondwerk, en alles ertussenin.

 

ONTZORGEN VAN ONZE OPDRACHTGEVERS EN ZORG DRAGEN VOOR DE LEEFOMGEVING

  • Bottelier ontzorgt u als opdrachtgever en geeft advies. Wij regelen de vergunningsaanvraag en leveren uw opdracht volledig gedocumenteerd op. Ook dragen wij uiterste zorg voor de leefomgeving. Met intensieve stofbestrijding en andere voorzorgmaatregelen zoals het inlichten van omwonenden. Zo amoveren wij optimaal.

 

  • Wij hebben onze sloopuitvoering geoptimaliseerd en uiterst duurzaam gemaakt. De inzet van hybride machines voorzien van de nieuwste technieken, energieneutrale schaftgelegenheden en optimale bekwaamheid van ons personeel dragen hier aan bij. Zo realiseren wij voor u een percentage hergebruik van 99%

Geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van circulair slopen? 

Ontdek de mogelijkheden

sloop, amoveren, totaalsloop, renovatiesloop, circulair slopen.