ONTZORGENDE                 TURN-KEY TOTAALSLOOP

Bottelier B.V. biedt sinds 1970 turn-key projectoplossingen voor uw gehele amovatieproject in elke sector, zodat u zich zorgeloos kan richten op uw core business en geen waardevolle tijd kwijt bent aan de klachten van stakeholders of eindeloze discussies over meer- en minderwerk. Slopen is intensief maatwerk. Bottelier ontzorgt. Van advies en vergunningsaanvragen tot aan de gedocumenteerde oplevering.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Wij realiseren als een van de weinige in de markt een percentage hergebruik van 99%, en zijn compleet gecertificeerd. Onze opdrachtgevers waarderen ons met een 9/10 omdat wij communicatie en betrouwbaarheid als kernwaarden van onze bedrijfsvoering beschouwen. Ook zijn wij daarom één van de weinige sloopaannemers met het MVO-prestatieladder niveau 3 certificaat. 

UNIEKE CIRCULAIRE SLOOPMETHODE

Bottelier hecht veel waarde aan het hoogwaardig toepassen van materialen. Wij geven opdrachtgevers daarom vrijblijvend advies over circulaire projectstrategieën. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan circulaire partners en een unieke circulaire sloopmethode met onderzoeksproduct waarmee wij de optimale levensduur verlenging voor materialen realiseren. 


SECTOREN

Ontdek wat wij voor uw sector kunnen betekenen, klik op de sectoren.

Wilt u graag uitgebreide informatie ontvangen over onze onderscheidende kwaliteiten als sloop- en recyclingaannemer? Of meer weten over ons unieke sloopproces op basis van circulaire strategieën en milieu-inzichten? Vraag dan onze whitepapers aan:

 


VIDEO

ONZE PROJECTEN

Een uitgebreide referentielijst met specifieke informatie kan worden aangevraagd bij onze acquisiteur Tom den Hollander

Haventerrein Westhavenweg Amsterdam

In 2017 is Bottelier Groep begonnen met de sloop van opslagloodsen en verhard terrein op het haventerrein van de Amsterdamse havens. Al snel werd er tijdens de sloop geconstateerd dat de loods niet in het geheel gesloopt kon worden omdat de buitenmuur van de hal, een binnenmuur bleek van het aangrenzende pand dat gespaard diende te worden. Vervolgens heeft Bottelier bouwkundig onderzoek gedaan en een plan opgesteld om het restant van de hal veilig en vakkundig op te vangen. Om vervolgens de belending los te maken, doormiddel van snijbranden op hoogte. 

Lees meer »