• Asbestsanering
  Asbestsanering
 • Industriele sloop
  Industriele sloop
 • Recycling
  Recycling
 • Renovatiesloop
  Renovatiesloop
 • Totaalsloop
  Totaalsloop
 • Bodemsanering
  Bodemsanering

Welkom op de website van Bottelier B.V. Haarlem

 

Sinds de oprichting in 1970 onderschrijft Bottelier het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn dan ook continu bezig met het sparen van onze leefomgeving, nu en in de toekomst. Op deze manier nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de consequenties van onze bedrijfsactiviteiten op mens, milieu, en maatschappij. Inmiddels is Bottelier geklommen naar niveau 3 op de MVO prestatieladder.

MVO-beleid

Al onze MVO-inspanningen worden geformuleerd in een MVO-beleidsplan. Een belangrijk onderdeel van een goed werkend beleid is het continu informeren van opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers over de voortgang en hun bijdrage hieraan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat namelijk een steeds grotere rol spelen in het bedrijfsleven. Het gaat niet altijd meer alleen om de goedkoopste prijs, maar om een combinatie van prijs, kwaliteit en duurzaamheid.
Duurzaam slopen & Scheiden aan de bron
Laat Bottelier nou net garant staan voor prijs, kwaliteit en duurzaam. Wij werken al jaren volgens de principes van “Duurzaam slopen” en “Scheiden aan de Bron”. Beide kreten staan voor het optimaal hergebruiken van afvalstromen in diverse gradaties. Bouwstoffen die direct weer toegepast kunnen worden en materialen die indirect in de markt gezet kunnen worden door middel van een recyclingproces.
Als sloop- en recyclingbedrijf had Bottelier als één van de eerste bedrijven een mobiele puinbreekinstallatie om de vrijkomende puinstromen te recyclen en te verhandelen vanaf diezelfde locatie. Dit voorkomt extra transport en de afzetmarkt krijgt de mogelijkheid tegen lage kosten het gecertificeerde granulaat over te nemen.

Bottelier realiseert op dit moment een hergebruikt percentage van ongeveer 99% van de afkomende materialen. Dit is mede te danken aan de inzet van onze gekwalificeerde medewerkers en ons materieel dat uitgerust is met de nieuwste technieken.
Deze voorbeelden geven aan dat Bottelier ‘trendsetter’ is op het gebied van milieubesparing.
Daarnaast neemt Bottelier intern ook haar verantwoordelijkheid. Zo hebben wij dagelijks aandacht voor milieu- en energiebesparende zaken die toegepast kunnen worden op onze bedrijfs lokatie in Haarlem. Bij interne verantwoordelijkheden moet u ook denken aan de zorg en doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers.

Erkend leerbedrijf

Bottelier is een erkend leerbedrijf dat medewerkers de kans biedt door te groeien binnen de organisatie. Zo kan een deskundig asbest verwijderaar (DAV) bijvoorbeeld een cursus volgen tot deskundig toezichthouder asbestsloop (DTA) en handslopers kunnen zich laten bijscholen tot voorman sloopwerken. Tevens krijgen scholieren/starters de mogelijkheid om binnen onze organisatie ervaring op te doen in de praktijk. Deze jongens volgen dan een twee jarige leerweg bij het ROC en werken onder toezicht en begeleiding van een leermeester. Na het behalen van hun diploma zijn ze volwaardig sloper. Bij vervolg van een twee jarige opleiding tot voorman zijn de leer- en groei mogelijkheden gegarandeerd.
Kortom, met al onze bedrijfsbeslissingen streven wij naar een zo groot mogelijke bijdrage in de balans tussen People, Planet en Profit. Met onze certificaten ‘MVO prestatieladder niveau 3’, kwaliteitsmanagementsysteem ISO14001 en CO₂-prestatieladder is ons bedrijfsproces continu transparant voor zowel externe als interne stakeholders zoals opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.

MVO 1

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief november 2018

Laatste Nieuws

­

Contactgegevens

Oude Waarderweg 1
2031 AC Haarlem

Postbus 9545
2003 LM Haarlem

Phone (+31) 23 531 9443
email algemeen@bottelierbv.nl
web www.bottelierbv.nl
KvK BST: 34062230
KvK BSH: 34052726
BTW-nr: NL 8036.43.846.B.01 

Locatie

Afdrukken

Facebook

© 2019 Bottelier BV   |  Website developed by Lumerf-IT