• Bodemsanering

Welkom op de website van Bottelier B.V. Haarlem

 

sikb logoVerontreinigingen in de bodem zijn op veel plekken in de loop der jaren ontstaan. Bottelier is gecertificeerd voor het verwijderen van verontreinigingen uit grond en grondwater door middel van het ontgraven van de verontreinigde grond en het onttrekken van het verontreinigde grondwater als onderdeel van de conventionele technieken.

Deze gecertificeerde discipline is een aanvulling op ons totaalpakket, daar bij het merendeel van de sloopprojecten de grond en / of grondwater licht tot zwaar verontreinigd is. Met modern eigen materieel en gecertificeerd personeel kunnen wij u specifiek bij de uitvoering van een grondsanering of na uitvoering sloopwerkzaamheden van dienst zijn bij het verwijderen van de aanwezige verontreiniging. Bottelier kan voor u ook het gehele traject van onderzoeken, aanvragen van de benodigde vergunningen, aanvullen van de sanering en het verzorgen van de benodigde milieukundige begeleiding regelen.
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd naar de eisen die gesteld worden in de BRL (beoordelingsrichtlijn) vastgelegd in het certificaat SIKB-7000 protocol 7001 en 7004.

De aannemer moet voldoen aan de algemene eisen vastgelegd in de beoordelingsrichtlijn van het SIKB-7000 protocol 7001 en 7004. Wij worden hierop gecontroleerd door de certificerende instelling. Kortom hierbij tonen wij weer aan dat Bottelier niet alleen continu bezig is met verbetering van ons pakket in de diepte, maar ook in de breedte om u als opdrachtgever een totaalpakket aan te bieden waarbij u in de voorbereiding van nieuwbouw de uitvoering van asbestsanering, sloop en grondsanering onder kan brengen bij ons.

Laatste Nieuws

­

Contactgegevens

Oude Waarderweg 1
2031 AC Haarlem

Postbus 9545
2003 LM Haarlem

Phone (+31) 23 531 9443
email algemeen@bottelierbv.nl
web www.bottelierbv.nl
KvK BST: 34062230
KvK BSH: 34052726
BTW-nr: NL 8036.43.846.B.01 

Locatie

Afdrukken

Facebook

© 2019 Bottelier BV   |  Website developed by Lumerf-IT