• Asbestsanering

Welkom op de website van Bottelier B.V. Haarlem

 

Gaat u een bouwwerk dat voor 1994 is gebouwd slopen of renoveren? Dan is de kans zeer groot dat u asbest aantreft. Tot die tijd is asbest een veelvuldig toegepast bouwmateriaal vanwege de duurzame, brandwerende en slijtvaste eigenschappen. Niet alleen het gebruik van asbest, maar ook de bewerking door boren, zagen of slopen is sinds 1993 in Nederland verboden. Uitsluitend SC-530 gecertificeerde bedrijven mogen asbesthoudende materialen bewerken en verwijderen.

Van vloerzeil tot projectmatig saneren voor totaalsloop
Wanneer u asbest wilt laten verwijderen voorafgaande aan renovatiewerkzaamheden of sloopwerkzaamheden bent u bij Bottelier aan het juiste adres. Als SC-530 gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf voldoet Bottelier aan alle wettelijk eisen en is dan ook volledig gecertificeerd om alle voorkomende asbestprojecten uit te mogen voeren.

Als één van de eerste in Nederland gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven heeft Bottelier meer dan 30 jaar ervaring in het verwijderen van asbesthoudende materialen. Denk hierbij aan kleinere projecten zoals het verwijderen van uw keukenvloerzeil of vensterbank tot aan het projectmatig saneren van gebouwen, fabrieken of installaties voorafgaand aan renovatiesloop of totaalsloop.

Bottelier is uw partner als het gaat om het aanbieden van een totaalpakket, waardoor u totaal ontzorgd wordt.

Turn-key principe
Indien gewenst werken wij volgens het Turn-key principe waarbij wij u alle werkzaamheden uit handen nemen. Bottelier verzorgt het hele traject van inventarisatie en aanvragen van de benodigde vergunningen tot aan het saneren en de vrijgave. Bij de oplevering overhandigen wij de complete documentatie inclusief vergunningen, stortbewijzen en vrijgave zodat u administratie te allen tijde compleet is conform wet- en regelgeving.

Laatste Nieuws

­

Contactgegevens

Oude Waarderweg 1
2031 AC Haarlem

Postbus 9545
2003 LM Haarlem

Phone (+31) 23 531 9443
email algemeen@bottelierbv.nl
web www.bottelierbv.nl
KvK BST: 34062230
KvK BSH: 34052726
BTW-nr: NL 8036.43.846.B.01 

Locatie

Afdrukken

Facebook

© 2019 Bottelier BV   |  Website developed by Lumerf-IT